DE CATILINAE CONIURATIONE
NAM VIRTUS CLARA AETERNAQUE HABETUR. (...) SED MULTI MORTALES, DEDITI VENTRI ATQUE SOMNO, INDOCTI INCULTIQUE VITAM SICUTI PEREGRINANTES TRANSIERE.

martes, 7 de abril de 2009

Llatí de 1r de Batxillerat: Ovidi


Atenció als alumnes de primer de batxillerat de Llatí del I.E.S. Ramón Cid: aquí deixo una web per tal de poder fer consultes sobre mitologia grecorromana. L'Ars Amandi d'Ovidi, la lectura d'aquesta avaluació, és molt prolífica en referències mitològiques --moltes eròtiques--. És un breu diccionari, però us pot donar alguna idea general dels continguts mitològics. Per a qualsevol qüestió més específica cal ja acudir a un manual com el de Pierre Grimal. Gaudiu d'Ovidi -- Montllor no, el Nasó--.

2 comentarios:

Belceblues dijo...

no se pot gaudir d'Ovidi Montllor???

menos mal que actualitzes el blog, encara que siga només pa manar faena

Sergi dijo...

Hola gestor del bloc El Jardí de Sal·lusti, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com