DE CATILINAE CONIURATIONE
NAM VIRTUS CLARA AETERNAQUE HABETUR. (...) SED MULTI MORTALES, DEDITI VENTRI ATQUE SOMNO, INDOCTI INCULTIQUE VITAM SICUTI PEREGRINANTES TRANSIERE.

lunes, 22 de septiembre de 2008

COMENÇA EL CURS 2008-09

Abans de res: FELICITATS A TOTS ELS ALUMNES QUE S'HAN AGAFAT GREC, LLATÍ, REFERENTS, FONAMENTS LÈXICS O CULTURA CLÀSSICA!!! SOU UNS PRIVILEGIATS!!!
Bé, ja tornem a començar un nou curs acadèmic on enguany hi ha moltes novetats: per fi, hem recupertat el llatí a quart de l'E.S.O.; hem aconseguit que s'incloga en el full de matrícula l'assignatura de Fonaments lèxics de la ciència i la tècnica; i allò més important ,tenim molta clientela. En grec de primer de batxillerat hi ha 13 persones matriculades i en llatí 21!! Déu meu, quina bojeria més dolça!!Les matèries de Referents, Fonaments i Cultura Clàssica no tenen molts alumnes, però n'hi ha suficients per activar-les. I la de Llatí de 4t de l'E.S.O té unes 13 persones matriculades
També és veritat que no tot són flors i violes, perquè hem tingut problemes en els fulls de matrícula que han repartit als alumnes, ja que s'ha produït una omissió de l'opció del llatí a 4t de l'E.S.O. tant al quart normal com al PDC2. No obstant això, estem procurant solucionar-los per tal que no es tornen a produir més.
Ara només em resta preguntar-me una cosa --encara que em temo que serà una pregunta retòrica--: Serà aquest curs un miratge? Té aquest èxit els dies contats?Esperem que no.

1 comentario:

Anónimo dijo...

seré breu responent a la pregunta

SI

(JOSEMIIIIIIII)